Om Ford Van der Horst B.V. Dokkum goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. close
Ford, Feel the difference

Ford Van der Horst B.V. Dokkum

Welkom op onze website

Ozinga-van der Horst Groep Friesland vertegenwoordigt Ford met 5 vestigingen in Noord, West en Zuidwest Friesland. De filialen staan onder leiding van Franke van der Horst, die u tevens bij deze van harte welkom heet op deze website. De laatste jaren heeft Ozinga-van der Horst zich ontwikkeld tot een professionele en veelzijdige dienstverlener in mobiliteit. Kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. Dus waar u ook bent in Noord, West of Zuidwest Friesland, er is altijd een Ozinga-van der Horst vestiging bij u in de buurt.

Laatste nieuws

 1. Ford zet nieuwe Mustang bovenop Empire State Building ter gelegenheid van 50ste verjaardag

  Ford zet nieuwe Mustang bovenop Empire State Building ter gelegenheid van 50ste verjaardag

  17 april 2014

  Ford plaatst op 16 en 17 april een gloednieuwe Mustang Convertible op het observation deck van het Empire State Building.

  Lees meer
 2. Ford viert vijftigste verjaardag van iconische Mustang met exclusieve 50 Year Limited Edition

  Ford viert vijftigste verjaardag van iconische Mustang met exclusieve 50 Year Limited Edition

  16 april 2014

  Vijftig jaar na de introductie van een van 's werelds meest iconische auto's viert Ford deze mijlpaal met de limited edition-versie, de 50 Year Limited Edition Mustang GT. Van deze speciale versie, die bedoeld is als eerbetoon aan vijftig jaar Mustang, worden in totaal 1964 exemplaren geproduceerd, die deze herfst op de Noord-Amerikaanse markt verschijnen.

  Lees meer
 3. Nieuwe Fiesta ST wint in eerste jaar 22 prijzen wereldwijd

  Nieuwe Fiesta ST wint in eerste jaar 22 prijzen wereldwijd

  14 april 2014

  De prijzenkast van de nieuwe Ford Fiesta ST raakt snel gevuld. Sinds de snelste en meest dynamische compacte auto van Ford vorig jaar maart op de markt kwam, heeft hij zowel binnen als buiten Europa 22 prijzen in de wacht gesleept, waarmee het de meest bekroonde compacte hot hatch is die Ford ooit heeft gebouwd.

  Lees meer

Redactionele artikelen